Ograda Taranului - Sigla
banii garantat inapoi

Nu sunteti multumit(a)?
Va dam banii inapoi garantat!

livrare in 48 de ore

Livrare in 48 de ore
prin curier rapid

calitate garantata

Calitate garantata
produs verificat si garantat


Cum cumpar?

 

Pentru a comanda produsele alese aveti optiunea:
 
 
Comanda online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:
 
1. Alegeti produsul dorit, alegeti cantitatea dorita, dupa care apasati butonul ADAUGA IN COS, moment in care se deschide Cosul de cumparaturi;
2. In cadrul Cosului de cumparaturi puteti stabiliti numarul de bucati sau gramajul dorit, dar puteti si elimina un produs din cosul dumneavoastra; pentru a continua cumparaturile puteti naviga in categoriile dorite deoarece produsul adaugat de dumneavoastra va ramane in cos. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul CUMPARA ACUM.
3. Daca va razganditi in privinta alegerii facute, puteti elimina produse din cosul de cumparaturi prin apasarea link-ului Sterge din dreptul cantitatii produsului.
4. Odata stabilita lista de cumparaturi, pentru a valida comanda, trebuie sa completati formularul de finalizare a comenzii cu datele de facturare cerute. Puteti opta pentru crearea unui cont care va permite sa urmariti comenzile dvs, sa adaugati mai multe adrese de livrare, etc. scutidnu-va de a mai completa aceste date la urmatoarea comanda.
 
 
Ca sa trimiteti comanda va rugam sa completati cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon si e-mail. Aceste date sunt foarte importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime si pentru ca un consultant de-al nostru sa poata lua legatura cu dvs.. Dupa ce ati verificat ca toate rubricile completate de dumneavoastra sunt corecte, pentru a trimite comanda catre noi, urmati pasii ceruti pentru finalizarea comenzii.
Validarea comenzii.
 
Comanda este considerata ferma doar in momentul in care este validata de echipa OGRADA TARANULUI (telefonic sau prin e-mail). Validarea comenzii se realizeaza printr-un mesaj de confirmare trimis la adresa dvs. de e-mail, mesaj in care sunt transmise conditiile de plata si datele de facturare. Orice comanda va fi confirmata de echipa noastra in termen de maxim 48 de ore.
 
 
Termenul de executie si livrare a produselor.
 
Termenul de livrare al produselor este intre 2 si 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre echipa OGRADA TARANULUI.
 
Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic la numarul: 0740 185 331