Ograda Taranului - Sigla
banii garantat inapoi

Nu sunteti multumit(a)?
Va dam banii inapoi garantat!

livrare in 48 de ore

Livrare in 48 de ore
prin curier rapid

calitate garantata

Calitate garantata
produs verificat si garantat


Cum platesc?

 

Preturile de pe site sunt exprimate in LEI, includ TVA si sunt actualizate. In cazul livrarii la domiciliu, taxa de transport nu este inclusa, aceasta fiind achitata de catre client direct la firma de curierat, in functie de tarifele acesteia.
 
PENTRU ORICE COMANDA facuta online va rugam sa asteptati VALIDAREA COMENZII de catre operatorii nostri ce se va realiza TELEFONIC sau printr-un MESAJ pe adresa de e-mail introdusa. Validarea comenzii presupune informarea clientului asupra modalitatilor de plata precum si timpul de realizare/livrare a comenzii.
 
Modalitatile de plata sunt urmatoarele:
 
Plata la livrare
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata integrala in sistem ramburs este preferata pentru comenzile ce nu depasesc suma de 500 ron. In aceasta situatie clientul suporta si cheltuielile de transport.
 
Transfer bancar pentru avans si rest de plata in sistem ramburs
Achitarea unui avans de 30% din valoarea initiala prin transfer bancar este necesara pentru comenzile:
- ce depasesc 500 ron si
- ce includ produse realizate la comanda.
 
Restul de plata este achitat in sistem ramburs. In aceasta situatie clientul suporta si cheltuielile de transport. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe email. Toate detaliile privind aceasta modalitate de plata vor fi stabilite telefonic de comun acord.